Enkele van de gemeentes waar wij actief zijn zowel voor particulieren als Kmo's

Wij wensen de mensen van Logos It services & I DETECT te bedanken voor het vertrouwen. Wij hebben bij hun een top toegangscontrole systeem geplaatst.
En dit zonder 1 mm kabel te leggen.  In hun bestaande situatie hebben wij dankzij de toegangscontrole van Simons-Voss de bestaande sloten vervangen met die van Simons-Voss.
Hier kan u een testimonial vinden van onze nieuwe klant!

« D'TRAL propose entre autres les solutions du groupe Simon-Voss. Cette offre de produits est dotée de fonctionnalités permettant de sécuriser les sociétés les plus exigeantes en matière de sécurité telle que LOGOS ITS qui fait partie des professionnels du secteur financier supervisé par la Commission de Surveillance du Secteur Financier (CSSF) Luxembourgeois.  Le professionnalisme de D'TRAL, la rapidité d'installation et la transparence totale des tarifs en fait un interlocuteur de choix. »

Le Management Team de LOGOS ITS, Alzingen (LU)

Door op hier te klikken kan u een deel van de installatie bekijken.

D'tral Beveiliging plaatste top beveiligingsystemen voor de scholen van deze organistatie.

D'tral Beveiliging heeft samen met GET de beveiliging geleverd voor dit top bedrijf!  Wij Danken dan ook Jozef en Wilfried Dockx voor het vertrouwen dat ze stelden in onze firma. 
Voor de mensen die deze firma nog niet kennen geven wij graag een beetje meer uitleg.

Jozef Dockx richt in mei 1979 de nv Dockx-Colli-Express op. Op de Boomsesteenweg in Wilrijk start hij met de verhuur van vracht- en bestelwagens. Al snel breidt de dienstverlening uit: carrosseriewerken, transport, verhuizingen, meubelopslag, verhuur van personenwagens, luxewagens en motoren, … In 2005 breidt de groep verder uit met twee bedrijven. De overname van Tolimpex, sinds 1966 een gevestigde waarde in de haven van Antwerpen, opent de deur naar internationale logistiek. Door Lombaerts (opgericht in 1991) in te lijven, krijgt de groep vaste voet in de industriële sector. 

Garage Rietje is waarschijnlijk de bekendste VW/Audi/Skoda garage in België. Wie hier een wagen koopt krijgt daar top service bovenop! D’tral Beveiliging is dan ook trots dat wij al jaren onze diensten mogen leveren voor de totaalbeveiliging van deze garage! 

Bestfood is een succesverhaal sinds 1997. Bestfood staat dan ook gekend als een topbedrijf in de horeca-en bakkerijwereld! Gedelegeerd bestuurder Willy Linsen heeft ons het vertrouwen gegeven en tot op vandaag werken wij zeer nauw samen om de veiligheid van dit bedrijf up to date te houden met state of the art systemen! 

D’tral Beveiliging is geen onbekende in de wereld van de diamantairs! Dit komt omdat D’tral Beveiliging beschikt over specialisten ter zake die al sinds 1990 nauw betrokken zijn bij de veiligheid van deze toch wel prestigieuze top zakenmensen. Tot op de dag van vandaag is de top van D’tral Beveiliging sterk aanwezig in het bedenken en uitwerken van nieuwe systemen en de perfectionering ervan. De diamantairs en juweliers die klant zijn van D’tral Beveiliging, weten dan ook waarom ze voor ons gekozen hebben! Een perfecte installatie aan een correcte prijs en een na-service die zeker zo belangrijk is! 

1991 start Vivaldi’s Interim met zijn activiteiten, sinds die dag is Vivaldi’s Interim alleen maar gegroeid. Vandaag heeft Vivaldi 34 kantoren in België! Vivaldi's Interim heeft D'tral Beveiliging het vertrouwen gegeven om al haar kantoren te beveiligingen!

Wolf Oil is een onafhankelijk smeermiddelenbedrijf dat in 1955 is opgericht. Sindsdien zijn ze uitgegroeid tot een belangrijke speler in deze industrie. Met vele decennia aan verzamelde ervaring zijn ze een getalenteerde, vindingrijke en uitzonderlijk klantgerichte onderneming geworden. Deze klantgerichte aanpak vinden zij in D'tral Beveiliging voor alles wat beveiliging aangaat.  Wolf Oil geeft ervaring en service aan hun klanten en ze eisen dat dan ook van hun leveranciers! D'tral Beveiliging levert deze ervaring en service aan Wolf Oil sinds 2005.

D'tral bvba  |  Lambrechtshoekenlaan 12  |  BE-2170 Antwerpen   T +32 (0)3 644 14 14  |  info [at] dtral [dot] com  |  Algemene voorwaarden

Comments