Verdachten overval juwelier in Nederland opgepakt in Antwerpen

De verdachten van een overval vandaag op een juwelier in het Nederlandse Zundert, net over de grens nabij Essen en Hoogstraten, zijn opgepakt in Antwerpen. Dat berichtte het Nederlandse persagentschap ANP. Het Antwerpse parket zei desgevraagd aan Belga dat het voorlopig geen commentaar kan geven over de zaak.
De juwelier in de Molenstraat in Zundert werd vanochtend overvallen door drie of vier gewapende mannen. De overvallers vluchtten met hun buit in een auto met Belgisch kenteken naar België. Hun auto werd net over de grens gevonden.

In Antwerpen arresteerde de Belgische politie deze middag zes verdachten. Hun eventuele betrokkenheid wordt onderzocht. De betrokken juwelier is al vaker doelwit geweest van inbraken en ramkraken.

De overvallers gooiden op hun vlucht waarschijnlijk een aantal kraaienpoten op de weg. De Nederlandse politie heeft van ten minste twee automobilisten meldingen dat ze banden hebben lek gereden. 

Bron: http://www.hln.be/

D'tral bvba  |  Lambrechtshoekenlaan 12  |  BE-2170 Antwerpen   T +32 (0)3 644 14 14  |  info [at] dtral [dot] com  |  Algemene voorwaarden

Comments