Inbraken via het dak! Het komst steeds meer voor!

Inbraken via het dak komen meer en meer voor tegenwoordig.
Een dak beveiliging is ook niet echt gemakkelijk daarom is het best dat we de zolderkamers goed gaan beveiliging en dat kunne we met een deelbeveiliging. D.w.z. dat we tijdens de dag ook al zijn we thuis of aan het werk het alarm laten opstaan voor bepaalde zones.

Dit weekend was het weer prijs

In BERGEN OP ZOOM hebben Vier mannen zaterdagochtend een overval gepleegd op een juwelier aan de Guido Gezellelaan. De vier dreigde met een mes en vuurwapen.
Onder de bedreiging van wapens moest de 41-jarige eigenaar de kluis openen. De mannen hebben de inhoud daarvan gedeeltelijk meegenomen, wat er juist is meegenomen is nog niet duidekijk.

De eigenaar had geen idee hoe het viertal zijn pand binnen was gekomen. Later bleek dat er een gat in het dak was gemaakt.

De politie zoekt de daders en geven de volgende beschrijving een tenger postuur. Twee van hen waren ongeveer 1 meter 88 lang, de derde was 1 meter 75 lang en de vierde was ongeveer 1 meter 55 groot. Die laatste wordt 15 à 16 jaar oud geschat. Alle vier droegen ze donkerblauwe tot zwarte bovenkleding, spijkerbroeken, bivakmutsen en handschoenen.

Er is ook een oplossing met een stresscode die u dan inschakelt wanneer u de kluis ontwapend want ook deze zou apart moeten opstaan tijdens de werkuren. De stress code zorgt ervoor dat de meldkamer meteen weet wat er aan de hand is en ze kunnen bv door middel van camera’s inloggen en kijken wat er aan de hand is. 

D'tral bvba  |  Lambrechtshoekenlaan 12  |  BE-2170 Antwerpen   T +32 (0)3 644 14 14  |  info [at] dtral [dot] com  |  Algemene voorwaarden