Amerikaan trekt wapen bij verkeersagressie

Laat je bij verkeersagressie niet meeslepen in het geweld! Je weet NIET waartoe de andere persoon in staat is! Open ook nooit de deur van je wagen en laat het raam naar dicht! Het beste dat u kan doen is meteen de politie opbellen zodat ze alles kunnen volgen en u kunnen bijstaan!

Bij een zwaar geval van verkeersagressie in de VS afgelopen zondag trok een man zijn geladen pistool en vuurde. Niemand raakte daarbij gewond. De dader en zijn vrouw gaven zich na een opsporingsbericht aan bij de politie. Ze kwamen beiden vrij op borg. Het incident werd gefilmd met een gsm, vrijgegeven door de politie en online gezet.

Verkeersagressie in North Carolina in de VS. Bradley Turner gaat verhaal halen bij twee tieners die hem haast van de weg zouden gereden hebben. Turner kiest niet voor de zachte aanpak en slaat meteen op het gezicht van de chauffeur. Vervolgens krijgt hij zelf rake klappen van zijn slachtoffer en diens passagier. Turners vrouw Christy snelt hem dan ter hulp met een geladen pistool, waarmee Bradley zijn belagers bedreigt en dat hij ook afvuurt.

Speurders gaven de video vrij om de twee op te sporen en een paar uur later stapten die zelf naar de politie. De man is voorlopig vrij na het betalen van een borgtocht van meer dan 29.000 euro. De vrouw moest 'maar' 775 euro neertellen voor haar borg. Woensdag komt Bradley Turner een eerste keer voor. Zijn vrouw Christy moet op 1 mei voor de rechter verschijnen. 

Bron: http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/1603443/2013/03/26/Video-Amerikaan-trekt-wapen-bij-verkeersagressie.dhtml?utm_source=dailynewsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20130328&utm_content

D'tral bvba  |  Lambrechtshoekenlaan 12  |  BE-2170 Antwerpen   T +32 (0)3 644 14 14  |  info [at] dtral [dot] com  |  Algemene voorwaarden

Comments