Alarminstallateur in Antwerpen laat u weten dat de nieuwe Incert logo's er zijn

Sinds kort zijn de nieuwe logo's er van Incert.

Wat is incert nu eigenlijk?

Sinds meer dan 10 jaar is INCERT hét kwaliteitslabel bij uitstek inzake bescherming van gebouwen en tegen diefstal van voertuigen. Om u te beveiligen tegen diefstal of inbraak, moet u op een betrouwbare beveiligingsketen kunnen rekenen. Het INCERT-merk certificeert installateurs die een bewijs van goed vakmanschap kunnen voorleggen en die beantwoorden aan de vereisten als ook aan de kwaliteitsproducten gebruikt in de gerealiseerde beveillingsinstallaties.

INCERT certificeert eveneens de alarmcentrales die het volgen van de binnenkomende alarmsignalen garanderen.

Dat is reden waarom INCERT installateurs en alarmcentrales certificeert, die aan zeer strenge eisen moeten beantwoorden alsook de kwaliteitsproducten gebruikt in de beveiligingsinstallaties.Dankzij het kwaliteitslabel INCERT, kan u in alle vertrouwen uw installateur kiezen. INCERT, een beveiligingsketen met stuk voor stuk sterke schakels !

Ook D'tral beveiliging is een incert gekeurd installateur.  Als Instalateur voor alarmsystemen in Antwerpen en de rest van het land staan wij voor kwaliteit!

Graag geven wij hieronder de nieuwe logo's mee voor de verschillende takken in de beveiligingswereld.

Bron: www.incert.be & D'tral Beveiliging

D'tral bvba  |  Lambrechtshoekenlaan 12  |  BE-2170 Antwerpen   T +32 (0)3 644 14 14  |  info [at] dtral [dot] com  |  Algemene voorwaarden