Wizard Elite

Met de introductie van de Wizard Elite ontketent Fasttel opnieuw een revolutie in het bezoekersontvangst. De Wizard Elite is immers zonder twijfel de meest vernieuwende, innovatieve en ambitieuze deurtelefoon ooit. Dit zowel op het vlak van technische mogelijkheden als naar design toe.

Technisch gezien kan hij zowat alles. Hij laat zich op maar liefst 5 verschillende manieren aansluiten (zie rubriek Functies/afmetingen) en kan per druktoets 10 nummers opbellen. Het toetsenbord heeft 3 verschillende functies en de geïntegreerde badgelezer kan op zowat ieder toegangscontrolesysteem gekoppeld worden. Even opvallend als deze technische mogelijkheden is zeker het design. Het meest in het oog springend is het multifunctionele LCD-scherm. Hierin kunnen (bedrijfs)namen, logo, vrije teksten en huisnummer worden ingegeven. Het blue backlight wordt bij het aanbellen steeds geactiveerd en is verder klokgestuurd. De Wizard Elite bestaat hoofdzakelijk uit een glasplaat waardoor vuil en stof door de jaren heen geen kans maken. De techniek van de capacitieve detectie (touch) is het ultieme bewijs van zijn vooruitstrevendheid. 

Neem vandaag nog met ons info [at] dtral [dot] com (contact) op en vraag naar de speciale D'tral voorwaarden!

D'tral bvba  |  Lambrechtshoekenlaan 12  |  BE-2170 Antwerpen   T +32 (0)3 644 14 14  |  info [at] dtral [dot] com  |  Algemene voorwaarden